Τι λένε για εμάς

Φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον με πρόθυμους και καταρτισμένους καθηγητές και προσωπικό, συνεχώς δίπλα στα παιδιά και τους γονείς τους με ευαισθησία και ενσυναίσθηση!!… Άπειρα ευχαριστώ!!!!

Κανναβού Ελένη
Γονέας

Θεωρώ ότι ο μαθητής θα βρει στο φροντιστήριο Δομή αυτό που ζητά: Πολύπλευρη υποστήριξη και κατάρτιση στα πεδία του ενδιαφέροντός του, όπως: 1. Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, 2. Εξαιρετική βοήθεια σε πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό. 3. Ολιγομελή τμήματα σε πολύ καλά οργανωμένο και λειτουργικό χώρο και 4. Συνεχή παρακολούθηση, ενημέρωση, διάλογο, και συνεργασία γονέων με το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Φροντιστηρίου όχι μόνο σε θέματα εκπαίδευσης του μαθητή αλλά και σε θέματα ανάπτυξης και εξέλιξης της προσωπικότητας του εφήβου. Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια στις επιτυχίες σας!

Θανάσης Γκομπόιτσος
Γονέας

Είμαι μητέρα της σημερινής πλέον φοιτήτριας, στο τμήμα Λογοθεραπείας, Σοφίας. Επιλέξαμε το φροντιστήριο Δομή για την κόρη μου και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμπειρία, τη γνώση και την ασφάλεια στο χώρο σας. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ, για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας. Κοντά σας ο μαθητής νιώθει την σιγουριά της επιτυχίας. Καλή συνέχεια στο αξιόλογο έργο σας

Γονέας
Γονέας

Από το φροντιστήριο Δομή έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη το περιβάλλον ήταν ευχάριστο και φιλικό οι καθηγητές ήταν σαν γονείς με το παιδί μου, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως όποτε και αν ζητούσα να ενημερωθώ για την πρόοδο του ήταν όλοι εκεί. Σας ευχαριστώ.

Καμπάνη Παρέσσα
Γονέας

Εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο και αγάπη. Χάρη στην σταθερή στήριξη που δώσατε στα παιδιά μας και πάνω απ όλα στη γνώση με την οποία τα οπλίσατε, μπόρεσαν να πραγματοποιήσουμε τους στόχους τους. Πάντα υγεία να έχετε και καλή δύναμη με όλους τους μαθητές σας! Σας ευχαριστώ.

Παπαγιαννάκη Αλεξάνδρα
Γονέας

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Δομής για την επιτυχία των δυο παιδιών μου, στα τμήματα της επιλογής τους. Όλοι οι εκπαιδευτικοί του φροντιστηρίου ήταν εκτός από αξιόπιστοι και συνεπέστατοι στο αντικείμενό τους , πολύ φιλικοί κι υποστηρικτικοί στην εκπαιδευτική διαδικασία, έκαναν το μάθημα αντάξιο των απαιτήσεων των Πανελληνίων αλλά κι ευχάριστο στους μαθητές, βασικό στοιχείο στην αποτελεσματικότητα . Η συχνή ενημέρωση γονέων από τους διδάσκοντες, η υποστήριξη από ψυχολόγο , το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που έγινε έγκαιρα πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς και όλη η απαραίτητη καθοδήγηση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού επιβεβαίωσαν ότι η Δομή ήταν η καλύτερη επιλογή μας . Σας ευχαριστώ πολύ.

Έφη Αβραμάκη – Λυμπερίδου
Γονέας

Ήρθαμε στη Δομή εξαιτίας μία συναδέλφου που μας το σύστησε. Πρώτα ήρθε η κόρη μου κι έφερε και τις φίλες της και μετέπειτα και ο γιος μου. Δεν θα σταθώ στο ότι και τα δύο μου παιδιά πέτυχαν στις σχολές που ήθελαν, θα σταθώ όμως στο ότι τα παιδιά μου βρήκαν ένα στήριγμα στο άγχος τους, βρήκαν εξαιρετικούς καθηγητές, και ακόμα περισσότερο εξαιρετικούς ανθρώπους. Ένα φροντιστήριο που πάντα είχε ανοιχτή την πόρτα του και για τους μαθητές και για μας τους γονείς. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς όλους τους καθηγητές,τη γραμματεία,την ψυχολόγο σας, και όλο το προσωπικό ..δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γιατί μπορεί να ξεχάσω κάποιον. Έχετε την αγάπη μας και την εκτίμηση μας…σας ευχαριστώ προσωπικά για όλα….

Στεφανάκη Ρένα
Γονέας

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστεύεστε!