Η Δομή – Ιδιαίτερο μάθημα εκσυγχρονίζεται

Γιάννης Ζάρας – Διευθυντής

Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια απο εσάς, είναι το ισχυρότερο κίνητρο για όλους εμάς στη Δομή – Ιδιαίτερο μάθημα ώστε, να συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε. Η αλλλεπίδραση με τον έφηβο με σκοπό τη μάθηση, είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός που αναδιοργανώνεται, προσαρμόζεται, αναζητά και τελικά βρίσκει το βηματισμό της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή απο το χαμόγελο των παιδιών, όταν πετυχαίνουν αυτό που αρχικά έμοιαζε με το απόλυτο χάος στη σκέψη τους.

Η Δομή – Ιδιαίτερο μάθημα αλλάζει. Εκσυγχρονίζεται. Με ολοκαίνουργια ιστοσελίδα, πιο εύχρηστη και πιο άμεση για επικοινωνία, με νέα προγράμματα σπουδών, με νέες συνεργασίες και με νέα εργαλεία μάθησης. Δημιουργούμε τις εξελίξεις της σύγχρονης εκπαιδευτικής διαδικασίας με στόχο την προσωπική επιτυχία.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι αυτό που μας καθιέρωσε: τα κλειστά ομογενή τμήματα 2/3/4 ατόμων, η ευελιξία, η ειλικρίνεια, οι πιστοποιημένοι καθηγητές, η συλλογική κρίση για τη πρόοδο του καθένα μαθητή μας ξεχωριστά και πάνω από όλα η αγάπη για το αντικειμένο μας.

Αντλώντας δύναμη απο τα δικά σας σχόλια συνεχίζουμε το υπέροχο ταξίδι μας στη γνώση και σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς. Να κάνουμε τη σκέψη μας ιδιαίτερη για να σηκώθούμε λιγάκι ψηλότερα, να καθαρίσουμε τη ματιά μας και να δημιουργήσουμε το αύριο που μας αξίζει!

Γιάννης Ζάρας – Φυσικός (Διευθυντής σπουδών)

Μοιραστείτε το!